Den vita terroristen

Ja, han finns.. men han spränger inte byggnader, han är ingen självmords-bombare och han trycker normalt inte själv på avtryckaren.

Han gömmer sig bakom ord som 'uttrycksfrihet' och 'männskliga rättigheter'.. för det Är hans mänskliga rättighet att kränka andra människor, det Är hans rätt att uttrycka sin avsky för andra människors åsikter på ett sätt som skadar 'oskyldiga'.

Han rättfärdigar allt med att 'han bara säger sanningen', han vill vara en god medborgare och 'upplysa' resten av världen hur allt 'egentligen ligger till'. Han vill bara öppna ögonen på de som blundar... för Hans sanning är den rätta.

Vi har 2 sorter av vita terrorister:

Den första vågar inte riktigt stå för sin sanning, han gömmer sig bakom falska alias i ljuset av sin dataskärm. Han sprider hat, rädsla och förakt genom att framhäva de allra mörkaste delarna i 'andras' religion medan han blundar för sin egen... för Vår religion har aldrig gjort någon nått ont... Vi vänder andra kinden till!

Denna vita terrorist är för lat för att ta reda på allt om andras religion så han tar bara upp det han hört talas om via andra rasistiska forum på nätet. Han är medlem på diverse nationalistiska sidor på Facebook där det delas med glädje så fort en invandrare gjort ett brott. Extra glada blir dom om de lyckas lista ut namnet på brottslingen, då ska hela hans familj hängas ut. Vem bryr sig om hans barn är 3 respektive 5 år.. de kommer ju i alla fall att växa upp till självmordsbombare.. Det är lika bra att de stoppas i tid!

Den andra är den som gör mer än att dela sidor på nätet, som Lars Vilks, en knappt medioker sk konstnär som var tvungen att provocera för att någon skulle lägga märke tillhans sk 'konstverk'... Att förolämpa en hel religion i konstens namn och gömma sig bakom åsiktsfrihet är smart, han blev känd...men jag skulle ge mer respekt åt en fd BigBrother-deltagare som blivit känd för att ha knullat i tv än åt någon som gömmer sig bakom sin Egen åsiktsfrihet för att trycka ner Andra människors åsiktsfrihet. Det luktar dubbelmoral om Herr Vilkes.


Nakoula Basseley Nakoula.. ännu en 'vit terrorist' som gjorde filmen 'The innocence of muslims', den omtalade YouTube-filmen som har utlöst kravaller i bla Benghazi, Libya. Jag har sett den 14 minuter långa trailern och jag undrar: Varför?.. Inte: Varför blir folk upprörda av en sådan patetisk skitfilm.. utan Varför gjordes den? Vad är syftet?

Efter lite fler efterforskningar så fick jag reda på att Pastor Terry Jones låg bakom filmen och då förstod jag... För er som missat Terry Jones så kan han beskrivas kortfattat som: En kristen fanatiker som vill utrota Islam... Förra året (runt 11 september) brände han upplagor av Koranen.. men tydligen gav det inte den effekt han ville så han gick ett steg längre.. och gjorde den här filmen.

Nakoula Basseley Nakoula och Terry Jones, män som gjort det till deras livs uppgift att 'öppna ögonen på oss som blundar'... Men vi blundar inte! Koranen är ingen hemlighet! .. Det finns mörka, liksom ljusa, delar i Koranen, precis som i Bibeln.

Det enda syftet med den här filmen var att provocera... Blodet som spillts i bla Libya pga av detta är, enligt mig, helt och hållet på Nakoulas och Terrys händer... Men jag tror inte att de bryr sig, de fick det dom ville. Det är inte en slump att denna film publicerades några dagar före 11 september. Den publicerades för att förnya det hat som redan gror, för att förnya rädslan vi Alla kände efter attacken på World Trade Center.

Filmen i sig kan verka harmlös sedd med 'våra' ögon.. man kan tycka att 'muslimerna' reagerar lite väl mycket på något som Vi tycker är så löjligt... men det är när vi tänker detta som vi måste påminna oss själva om att det är inte 'muslimerna'.. utan extremisterna som reagerar.. och tanken bakom den här filmen är det som är riktigt skrämmande.
 
Den Enda anledningen till att denna film ens skapades var för att dessa 'vita terrorister' visste, de visste så väl, vad som skulle hända. De visste vad som skulle startas när filmen nådde extremisterna... 14 döda hittils.. Grattis, er plan fungerade.

Hatet har blossat upp igen, rädslan är större igen. Föraktet, fördomarna och stereotypklassifiseringen av 'galna muslimer' är åter igen 'front page news'.

Nokoula och Terry spelar på Vår ovisshet, på vår dumhet skulle jag kanske kalla det... Många av oss lever i vår egen bubbla, där universums lagar bestäms utifrån vad som händer i vår egen lilla by.. Det finns bara En sorts muslimer... den sorten som sitter i sina moskéer och planerar världsherravälde. Tanken att muslimer skulle kunna vara människor precis som Du och Jag är främmande. Tanken att de skulle ha några andra drömmar än att mörda oskyldiga civila finns ju inte.

Nakoula och Terry provocerade fram det här, och de gjorde det på ett sätt så det ser ut som om de bara är små oskyldiga män som 'vill berätta sanningen' ... och de har gjort så det ser ut som att alla muslimer är galna självmordsbombare som dödar allt och alla som förolämpar Profeten Mohammed... sanningen är att de har retat upp ett fåtal extremister på ett sådant 'smart' sätt så Hela Islam blir boven.


Så, idag säger jag Grattis Nakoula, grattis Terry, grattis alla nationalister, nazister, rasister och alla andra slamkrypande vita terrorister... Idag vann ni...
 
Men jag vill lämna er med en liten tanke: Alla människor är lika på insidan.. Ni tex, är Precis lika galna som Jihad-anhängarna.

Kommentarer
Postat av: Kenny

Oj, var kom allt detta ifrån? Skitsamma, bra var det i alla fall.

2012-09-15 @ 16:20:10
URL: http://gizze.se
Postat av: Toves Foton

Imponerande bra skrivet!!!

2012-09-15 @ 20:40:58
URL: http://tovesfoton.blogspot.com
Postat av: Alma

Mycket intressant skrivet. Har saknat dina inlägg :)

2012-09-16 @ 02:16:27
URL: http://www.almastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0